BOW – BORGAFJÄLL OUTDOOR WEEKEND

06 aug
06 aug
BOW – BORGAFJÄLL OUTDOOR WEEKEND

Borgafjäll Outdoor Weekend är en mötesplats för dig som vill testa nya aktiviteter, träffa andra friluftsintresserade och uppleva en orörd fjällmiljö.

Tillsammans med dig och våra samarbetspartners skapar vi en helg med utmaningar, ny kunskap och utbyten av idéer och erfarenheter i en avslappnad atmosfär.

Helgen den 6-8 augusti 2021 träffas vi för den tredje upplagan av BOW.

För BOW 2021 är följande aktiviteter klara i dagsläget, fler aktiviteter kan komma att tillkomma. Håll koll här eller på våra sociala medier.

Basprogram

För att läsa mera om de aktiviteter som ingår i festivalpasset kan du klicka dig vidare via länkarna nedan:

Övriga aktiviteter

Utöver alla aktiviteter ovan, som ingår i festivalpasset, har du även möjlighet att till rabatterat pris njuta av massage i samarbete med Borgafjäll Massage & Hälsa. Du har även möjlighet att delta vid ölprovning på lördagskvällen som hålls av U&me

.

 

Festivalpass

Festivalpassen för BOW 2021 släpps den 16 maj. Antalet pass kommer att vara begränsat till 50 st.

Pris

1050 kr till och med 30 Juni

1350 kr efter 30 juni

I festivalpasset ingår alla aktiviteter i basprogrammet, inklusive startplats i Lillfjället Uphill race. Ölprovningen ingår ej i festivalpasset utan beställs och betalas (250 kr) på plats till Borgagården.

Festivalpass köper du genom att fylla i och skicka anmälningsformuläret nedan. När vi har tagit emot din anmälan kommer du, inom 24 timmar, att få ett bekräftelsemail med information om betalning och övrig information inför helgen. Du kan betala antingen via Swish eller faktura. (Anmälan är bindande). Om BOW inte skulle gå att genomföra på grund av pandemirestriktioner så kommer hela anmälningsavgiften att återbetalas.

Du som har festivalpass kan anmäla dig till de enskilda aktiviteterna på plats.

För att vi ska kunna garantera en bra och säker upplevelse för alla deltagare är antalet festivalpass under 2021 begränsade till 50 st

Deltagande på enstaka aktiviteter

I mån av plats finns möjlighet att köpa deltagande på enstaka aktiviteter. Dessa bokas och betalas på plats. Deltagare med festivalpass har förtur på alla aktiviteter. Deltagande på enstaka aktiviteter kan bokas och köpas tidigast en timma innan aktiviteten startar.

Pris för respektive aktivitet finns under aktivitetsbeskrivingen i programmet.

Ta även del av Borgagårdens mat- & boendepaket under BOW helgen: BOW-Paketet

 

Hej! Kontakta oss!

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt