Vinprovning med Principium

19 aug
19 aug
Vinprovning med Principium

Principium Dryck är idag en av Sveriges främsta importörer och distributörer av småskaliga och hantverksmässigt framställda drycker med fokus på framförallt vin.

Principium är familjeföretag med fokus på viner från småskaliga producenter med hantverket som främsta indgrediens i sin vinmakning. De producenter vi arbetar med ser det som självklart att alltid arbeta med naturliga preparat i vingården, att altid arbeta med druvans egen jäst, att inte manipulera vinerna. Vinet ska spegla druvornas växtplats, klimat, årgång och vinmakarens skicklighet.

Leif Stålbalk, grundare och ägare till företaget är utbildad sommelier hos Vinkällan och har bakgrund inom försäljning samt entreprenör sedan många år. När Leif inte provar och säljer viner så finns han gärna i skidbacken. Han är f.d. proffs i puckelpist i
USA, så han vet hur man tar sig ned i hyfsat högt tempo.

Han kommer till oss och håller vinprovning för er som önskar fredagen den 19/8 kl 18:00. Hans viner komponenternas även ihop under lördagen 20/8 tillsammans med @neonatur & @lenaflaten vildplockade meny (boka bord även här, än finns några platser kvar).

Boka in er på vinprovningen! Pris p.p är 550,-

Varm välkomna till oss på Borgagården.

Hej! Kontakta oss!

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt