Välkommen till bords
Låt oss bjuda er på en upplevelse

 

Restaurangen

I Restaurangen, med hänförande panorama ut över Borgahällan, Borgasjön och fjällvärlden, äter du vällagade måltider, tillagade på lokala och regionala råvaror.
Vi brukar beskriva det som schysst mat. Röding, ripa, ren, rådjur, älg, kantareller, Karl-Johansvamp, hjortron, åkerbär – ja, listan kan göras lång på våra norrländska delikatesser som vi förädlar i köket.

Sommar säsongen 2019 börjar en ny kökschef på Borgagården som har lika viktiga och goda ambitioner som det tidigare köket.

Vi kommer att jobba vidare med bords bokning samt förbeställning av mat när vi tar era bokningar. Dels för att det är väldigt viktigt med tanken på matsvinnet & att det är mer ekonomiskt för oss småföretagare. Vi måste vara rädd om moder jord och allt hon ge oss.

Öppet tider i restaurangen: 

 Endast bords bokning gäller i restaurangen. Öppnar för vintersäsongen första adventshelgen. Kontakta oss på 0942-42022 eller på mail post@borgagarden.se

Stuguthyrning öppet året om!

Vid bokning av större sällskap vänligen kontakta oss på Borgagården via mail post@borgagarden.se eller telefon nr 0942-42022.

Á la carte meny

Restaurangen öppnar 17.00, endast bordsbokning gäller. Boka gärna bord senast dagen innan.

(Debut för denna meny med start den 26/12 2019. Det går att boka bord innan, kontakta Borgagården för mer information om vilka spännande rätter som serveras dagarna innan)