Välkommen till bords
Låt oss bjuda er på en upplevelse

 

Restaurangen

I Restaurangen, med hänförande panorama ut över Borgahällan, Borgasjön och fjällvärlden, äter du vällagade måltider, tillagade på lokala och regionala råvaror.
Vi brukar beskriva det som schysst mat. Röding, ripa, ren, rådjur, älg, kantareller, Karl-Johansvamp, hjortron, åkerbär – ja, listan kan göras lång på våra norrländska delikatesser som vi förädlar i köket.

Sommar säsongen 2019 börjar en ny kökschef på Borgagården som har lika viktiga och goda ambitioner som det tidigare köket.

Vi kommer att jobba vidare med bords bokning samt förbeställning av mat när vi tar era bokningar. Dels för att det är väldigt viktigt med tanken på matsvinnet & att det är mer ekonomiskt för oss småföretagare. Vi måste vara rädd om moder jord och allt hon ge oss.

Öppet tider i restaurangen: 

 Endast bords bokning gäller i restaurangen. Öppnar för vintersäsongen första adventshelgen. Kontakta oss på 0942-42022 eller på mail post@borgagarden.se

Stuguthyrning öppet året om!

Vid bokning av större sällskap vänligen kontakta oss på Borgagården via mail post@borgagarden.se eller telefon nr 0942-42022.

Á la carte meny

(Restaurangen öppnar 17.00, endast bordsbokning gäller. Boka gärna bord senast dagen innan)

 

 

 

Glöm inte att boka in er på julbord! 

Fredagen den 6 december kl 18:00 

Lördagen den 7 december kl 16:30 eller kl 19:30 

 

Maila eller ring in din bordsbokning!

 

 

Imponera på dina middagsgäster med minsta möjliga handpålägging! Beställ Borgagårens nyårskasse där vi gjort jobbet åt dig så du får mer tid till att umgås.

I kassen finns:

Förrätt – Hummer- och avocadococktail

Varmrätt – Helstekt oxfilé med långbakad ört- och vitlökstomat. Serveras med cognacspetsad grönpepparsås, potatisbakelse och grön sparris.

Dessert – Vit choklad- och vanilj pannacotta med hjortrontopping. Det enda ni behöver göra är att följa de enkla instruktionerna som följer med i kassen och bjud era gäster på en oförglömlig nyårs supé! Skydd boka då detta är i begränsad upplaga! Pris: 595,-/Person.