I SAMARBETE MED SNÄLLTÅGET & INLANDSBANAN.

RES HÅLLBART från MALMÖ, via STOCKHOLM, med avstigning längs Inlandsbanan i Dorotea för vidare transfer till BORGAFJÄLL, Sveriges Canada, och en veckas fjällvistelse. V. 11 & V.12.

Stationer med möjlighet för av och på stigning: Malmö – Lund – Hässleholm – Alvesta- Nässjö – Linköping- Norrköping – Stockholm – Arlanda-Uppsala

TÅG, TRANSFER, BOENDE I 6-BÄDDS STUGA & SKIDPASS FRÅN ENDAST:

 3999,-/PERSON

FÖR HELA VECKAN!

 

Avgång lördag 9:e och 16:e mars

Malmö 16.30 (ankomst vid återresa 18:e mars och 25:e mars 07.00 till Malmö C)
Stockholm 23:00 (ankomst vid återresa 17:e mars och 24:e mars 23.30 till Stockholm C)

Ankomst söndag 10:e och 17:e mars

Dorotea 09.30 (avgång återresa 14.50)

 

Borgafjäll.

Välkommen till snösäkra Borgafjäll med 100% natursnö.  I skidbacken finns åkning som passar alla med 15 st nerfaret och 9 st skirouts. Här hittar ni rolig offpiståkning i orörda terränger . Borgafjäll är ett måste för dig som älskar skidåkning och som inte gillar att stå i kö. Här tar vägen slut och där vägen slutar börjar äventyret.

 

Borgagården.

Anläggningen Borgagården är en genuin stugby i södralappland som ligger endast 400 m från skidbacken. De mysiga 6-bäddsstugorna stugorna, med den äkta fjällkänslan, har självhushåll med kök, dusch & toalett.

I huvudbyggnaden serveras det b.la finedininge med Borgafjälls bästa utsikt där de stora panoramafönster i restaurangen vetter ut mot Borgahällan och Borgasjön. Här finns även en vildmarkspub där vilda västern möter fjällen i sin bästa form. Välkommen upp på en hästsadel i puben eller varför inte avnjuta något värmande att dricka i soffan framför brasan.

 

Foto av Torbjörn Thomsen Photography