Vi söker serveringspersonal till vår fjällanläggning.

Nu förstärker vi vårt restaurangteam med fler duktiga, passionerade, serviceälskande kollegor som brinner för yrket och vill arbeta på en händelserik arbetsplats.

Vi söker främst dig som har god erfarenhet restaurangbranschen. Då vi har två olika restauranger på Borgagården så ser vi gärna att du kan ta dig an både serveringen i restaurangen samt saloonpuben. Tycker du om att laga mat så finns även chansen att hjälpa till i pubköket.

Som person ser vi att du besitter ett stort engagemang och en vilja i att vara med och utveckla vår verksamhet. Att du älskar att ge den bästa servicen och ser en utmaning i att överträffa gästens förväntningar. Att du är noggrann, flexibel och gillar att arbeta i ett högt tempo är en förutsättning.
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till bil är inget krav men ett plus i kanten. Sommelierutbildning eller likvärdiga dryckeskunskaper är starkt meriterande men inte ett måste.

Vi fixar boende och då naturen finns bakom hörnet så ser vi gärna att du har ett friluftsintresse som ni kan berika eran fritid med.
Tjänsten är timanställning med start juli. Borgagården har gäster året om och vi kan därför erbjuda arbete tillsvidare med uppehåll Maj/juni & Okt/Nov. Annars är detta ett perfekt säsongsjobb sommar som vinter.

Skicka eran ansökan till post@borgagarden.se